U bent hier

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:

Met de trein tot het station Leuven. Aan het station bus nr. 4 (Haasrode), nr. 5 (Vaalbeek), nr. 6. (Neervelp/Hoegaarden) of nr. 630 (Haasrode), halte Abdij van Park op de Geldenaaksebaan. Na de spoorwegbrug naar links en 500 m wandelen naar de abdijsite.

Met de wagen

Vanaf de E40: voor de richting Luik-Brussel: Afrit 23 Haasrode en de richting Brussel-Luik: Afrit 23a Haasrode Research. Neem aan de rotonde Meerdaalboslaan/N25 richting Leuven. Aan de verkeerslichten sla je linksaf naar de Geldenaaksebaan. Deze weg volg je tot net voor de spoorwegbrug (ca. 1,7 km). Daar neem je de oprijlaan rechts naar de abdij.

Vanaf de E314 (vanuit Hasselt, Diest, Aarschot). Afrit 17 Leuven-richting N2. Aan het einde van de afrit linksaf naar de Brusselsesteenweg/N2 richting Leuven Centrum. Na ca. 650 m rechtsaf naar de Rennessingel/R23. Volg de R23 gedurende ca. 3 km tot aan de verkeerslichten van de Parkpoort. Aan deze lichten rechtsaf (Geldenaaksebaan). Na de spoorwegbrug neem je links de oprijlaan naar de abdij

Op de abdijsite volg je de oprijlaan. Aan de rechterkant voor het eerste poortgebouw is er een parking. Op de parking geldt de blauwe zone, d.w.z. dat het gebruik van de parkeerschijf verplicht is en je in principe maximaal 2 uur mag parkeren.

Het CRKC is gevestigd in het abdijgebouw van de Abdij van Park. Toegang via het museumonthaal in het spreekhuis (het rode gebouw naast de kerk).