U bent hier

15/03/2018
Open Monumentencongres
Locatie:
Iers College Leuven, Janseniusstraat 1, 3000 Leuven

Het vierde Open Monumentencongres van Herita focust op vier themalijnen:

  1. Erfgoedontwikkeling
  2. Publiekswerking & communicatie
  3. Management & financiering van erfgoed
  4. Het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed

Aan de hand van concrete en inspirerende voorbeelden uit grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland kom je alles over deze thema’s te weten. Het Open Monumentencongres is dé plek waar erfgoedorganisaties kunnen uitwisselen over allerlei aspecten van hun werking. Je ontmoet er collega’s uit de brede erfgoedsector – roerend en onroerend – uit heel Vlaanderen.

Programma

Hoe ziet de dag eruit? Wanneer je een blik werpt op de sprekers zie je het meteen: we maken er een dag vol ideeën van die meteen bruikbaar zijn. Naast twee keynote sprekers presenteren we je maar liefst 21 inspirerende keuzesessies die meteen bruikbaar zijn. Dagvoorzitter van het congres is niemand minder dan Koen van Balen, directeur van het RLICC (Raymond Lemaire International Centre for Conservation) en verbonden aan de KU Leuven. Het volledige programma vind je hier.

Praktisch

Waar en wanneer?
15 maart 2018, Iers College Leuven, Janseniusstraat 1, 3000 Leuven
Prijs?
Deelnemen aan het congres kost €95. Wanneer je inschrijft voor 17/01/2018, betaal je €75 (vroegboekkorting). Partners uit het Netwerk Open Monumenten, studenten, gidsen van Herita en vrijwilligers van Herita betalen €60.
Inschrijven
Schrijf je hier in.
Meer informatie
Op de website vind je alle informatie over het Open Monumentencongres. Je kan ook steeds contact opnemen met info@herita.be of op 03 226 31 85.